Ceba caramelitzada:
Ingredients per a 4 persones:
- 1 Kg. De cebes
- 10 cullerades de sucre.
- Oli
- Vinagre de mòdena.
Elaboració:
Trossegem la ceba i la posem en una cassola amb oli. Deixem que cogui fins que estigui daurada, aleshores hi afegim el sucre. Deixem 20 minuts a foc lent fins que es caramelitzi i hi tirem un rajolí de vinagre de mòdena. Passats 5 minuts ja podem apagar el foc.
Melmelada de tomàquet:
Ingredients per a 4 persones:
- 1 Kg. De tomàquets
- ½ Kg. De sucre
Elaboració:
Trossegem els tomàquets i els posem en una cassola juntament amb el sucre i remenem bé. Ho posem a foc fort fins que bulli i després el baixem i deixem coure uns 40 minuts. Passat aquest temps posem una cullerada en un plat fred i si adquireix una textura de gelatina és que ja està, si no caldrà deixar-ho uns minuts més.
Per muntar la coca :
Posem la pasta de full al forn prèviament punxada pel mig perquè no pugi excessivament. La deixem uns 5 minuts a 200 ºC (caldrà vigilar-la perquè no és cremi). Un cop cuita deixem que es refredi.
Posem melmelada de tomàquet a sobre de mitja coca i a l’altra mitja hi posem la ceba. Per servir podeu acompanyar amb allò que més us vingui de gust, nosaltres hem optat per carn de botifarró negre (prèviament cuit a la paella) a sobre de la ceba i anxoves a sobre la melmelada.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.