PAELLA





Ingredients per a 2 persones:
-100 gr. de cloïses
- 6 musclos
- 100 gr. d’anelles de calamar
- 4 gambes grans
- 1l. de brou de peix
-  2 gots d'arròs (nosaltres fem 1 got per persona)
-  2 carxofes
- tomàquet fregit
- 3 ó 4 alls


Elaboració:
Posem les cloïses en aigua i sal per tal que deixin anar la sorra. Posem el llitre de brou a escalfar fins que bulli.
En una paella fregim els alls i marquem les gambes perquè deixin el seu aroma però sense que arribin a fer-se i les retirem. Afegim la verdura i la sal i quan estigui mig feta les anelles de calamar i les cloïses. Després hi tirem el tomàquet fregit. Un cop el sofregit està apunt hi tirem l’arròs i el sofregim juntament durant 3 ó 4 minuts sense deixar de remenar. Llavors ja podem afegir el brou (que haurà d’estar bullint) i  sentirem com l’arròs peta.  Ho deixem durant 10 ó 15 minuts fins que estigui al punt i rectifiquem de sal. 5 minuts abans d’apagar el foc col·loquem les gambes i els musclos. Apaguem i deixem reposar 5 minuts abans de servir.


























No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...