Ingredients per a 2 persones:
-100 gr. de cloïses
- 6 musclos
- 100 gr. d’anelles de calamar
- 4 gambes grans
- 1l. de brou de peix
- 2 gots d'arròs (nosaltres fem 1 got per persona)
- 2 gots d'arròs (nosaltres fem 1 got per persona)
- 2 carxofes
- tomàquet fregit
- 3 ó 4 alls
Elaboració:
Posem les cloïses en aigua i sal per tal que deixin anar la sorra. Posem el llitre de brou a escalfar fins que bulli.
En una paella fregim els alls i marquem les gambes perquè deixin el seu aroma però sense que arribin a fer-se i les retirem. Afegim la verdura i la sal i quan estigui mig feta les anelles de calamar i les cloïses. Després hi tirem el tomàquet fregit. Un cop el sofregit està apunt hi tirem l’arròs i el sofregim juntament durant 3 ó 4 minuts sense deixar de remenar. Llavors ja podem afegir el brou (que haurà d’estar bullint) i sentirem com l’arròs peta. Ho deixem durant 10 ó 15 minuts fins que estigui al punt i rectifiquem de sal. 5 minuts abans d’apagar el foc col·loquem les gambes i els musclos. Apaguem i deixem reposar 5 minuts abans de servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.