PASTA DE FULL AMB CREMA PASTISSERA I MADUIXES
Ingredients:
Pasta de full
Maduixes
Melmelada de maduixes
Per la crema:
2 rovells d'ou
250 ml de llet
45 g. de sucre
25 de maicena
palet de canyella
pela de llimona
Elaboració:
Descongelem la pasta de full (la nostra era de la sirena) i l'aixafem amb el corró. Tallem 6 porcions, les foradem i les farcim amb cigrons per tal que per dins no pugin. Preescalfem el forn a 200º durant 10 minuts i deprés les deixem dintre fins que estiguin torrades (al voltant de 20 minuts).
Per fer la crema pastissera hem seguit els passos de la recepta del braç de gitano. Omplirem la pasta de full, col·loquem les maduixes a sobre i les pintem amb melmelada de maduixa.
També podem fer-la amb plàtan i taronja o les fruites que tingueu a mà.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.