Ingredients per a 4 persones:
1 iogurt
1 mida de iogurt, per l’oli
2 mides de iogurt, pel sucre
1 mida i mitja, per la farina de blat
1 mida i mitja, per la farina de blat de moro
3 ous
1 sobre de llevat
anís en llavor.
2 pomes
Elaboració:
Escalfem el forn mentre fem la barreja. El podem posar a 200 ºC.
Barrejar els ous i el sucre i afegir-hi el iogurt, després les mides dels ingredients (l’oli i les farines amb el llevat inclós). Ficarem unes llavors d’anís o un rajolí si el tenim líquid.
Posar la barreja en un motllo amb paper de forn (així ens estalviem haver-lo d’enfarinar) i col·locar les pomes a trossos, per sobre. Un cop fet això baixem el forn a 180ºC i el tenim al voltant de 30 minuts. Anirem vigilant que no es cremi, o podem punxar amb un ganivet per veure que la barreja ha quedat cuita a l’interior.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.