ORELLA DE PORC EN SALSA

Ingredients:
3 orelles de porc
llorer
1 ceba
3 dents d'all
tomàquet fregit
comí
oli, sal


Elaboració:
Bullir l'orella i les fulles de llorer durant 1h o 1h 30m per tal que quedi el màxim de tova. Si teniu olla ràpida amb 30 minuts a partir que surt el vapor ja hi hauria prou.
Per la salsa sofregir la ceba i l'all, afegir una mica de tomàquet fregit i tirar-hi el comí. Després afegir l'orella a trossos i barrejar-ho bé. Finalment afegim l'aigua fins a cobrir i deixem una estona que faci xup-xup.

Aquesta és una recepta que es pot fer en quantitat i que podem congelar per tenir-la a punt en qualsevol moment, com a tapa o sopar ràpid amb una bona amanida. Que vagi de gust!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...