MAGDALENES DE NATA


Ingredients:
250 grams de farina

250 grams de sucre
75 grams d'oli de gira-sol
125 grams de nata
1 sobre de llevat
3 ous.

Elaboració:

Posem el forn a escalfar a 200 º C, només la part de baix. Batem els ous en un bol ample, afegim el sucre i a continuació, la nata i l'oli i barregem bé.

Afegim la farina amb el llevat  un cop tamisats. Aboquem la massa en els motlles per a magdalenes, nosaltres ho vam fer amb una gerra, resulta una massa bastant espessa però cau bé. Si volem podem farcir-les de lemond curd, melmelada o xocolata...

Aboquem sobre cada magdalena mitja culleradeta de sucre i la deixem reposar uns deu minuts. A continuació introduïm les magdalenes al forn baixant la temperatura a 180 º C. Ho deixem deu minuts o fins que hagin pujat, llavors encenem també la part de dalt del forn i deixem uns minuts més, fins que estiguin daurades.

Retirem llavors les magdalenes del forn i les deixem refredar.



També podem afegir colorant a la massa i fer-ne de colors



4 comentarios:

  1. Hola gracias por vuestra visita y por quedaros de seguidoras en mi blog, yo tambien me quedo por aquí. Una cosita el traductor de idiomas no da opción al español, y aunque casi todo se entiende pero es más comodo para mí hacerlo en español, me cuesta menos trabajo.
    Bss

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias por el comentario. Ya he corregido el traductor.

      Eliminar
  2. Gracias por vuestro comentario, estas magdalenas se ven deliciosas.

    ResponderEliminar
  3. Felicidades por tu blog!

    Si entras en el mío recibirás una sorpresa...optas al premio BEST BLOG

    !http://lacbuenacocina.blogspot.com.es/

    SALUDOS

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...