COCA DE SANT JOAN




Ja feia dies que buscàvem una recepta de coca de Sant Joan que no li calgués farina de força i per tant que no hagués de fermentar. I l’hem trobat al blog LacocinadelaMontse que té penjats al youtube molts videos de les seves receptes i que us recomanem que visiteu. Doncs aquí la teniu una coca per fer-la en molt poc temps.

Ingredients:

4 ous
500 g de farina
2 sobre de llevat que tamisarem
100 g de mantega al punt de crema
ratlladura de llimona
llavor d’anís o un gotet petit de licor
250 g de sucre
un tassa petita d’oli de girasol
un got de llet sencera


Elaboració:
Preescalfem el forn a 200 graus.
Separar les clares dels rovells i reservar-les. En un bol posar els 4 rovells i a continuació tots els ingredients per l’ordre en que aparèixen a l’apartat ingredients. Després treballar-ho tot amb les mans durant uns 10 minuts fins que quedi una massa.
Montar les clares a punt de neu i afegir-les a la barreja amb moviments suaus.
Preparar una plata  amb paper de forn i tirar-hi al mig la barreja. Distribuir per tal que quedi uniforme i posar-hi el que volguem per decorar. Nosaltres hi hem posat crema pastissera , pinyons i sucre.
Cal vigilar el forn doncs quan comença a daurar per sobre s’haurà de punxar i si comprovem que està cuita la retirarem del forn. En 10 minuts l’hem tingut a punt jperò sabeu que cada forn és un mon hi ha qui necessita fins a 20 minuts. El punt és que estigui dauradeta per sobre i punxant-li un escuradents surti net.
Bon Sant Joan i compte amb els petards.







11 comentarios:

  1. Hola!!! Gracias por tu visita, comentario y permanencia, yo hago ahroa lo mismo.

    Bien tu coca estupenda, he de decirte al respecto que la buttermilk sobre lo que me preguntas es una especie de leche cortada por el limón y se utiliza parece ser en muchas coss de repostería, espero que los hagas y me digas lo bien que te han salido, a mi las dos veces que los he hecho genial......

    Te añado a mi blog roll y cuando publiques estare pendiente de ello.

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  2. Muy rica la coca, y también me quedo como seguidora tuya, besos

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  3. que rica y fácil de hacer, besos

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  4. Hola Pilar, muchas gracias por la felicitación!!
    La coca te quedo estupenda, se ve super jugosa. Yo este año es el primero que hago de este tipo, siempre hago de hojaldre y la verdad que estoy contenta con el resultado.
    Un beso y feliz verbena!!

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  5. Qué divina se ve la coca, super esponjosa! Gracias por venir al blog!

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  6. Quina bona idea per preparar una coca més ràpida però igual de bona. Quina bona pinta!!! ha quedat sensacional.
    Petons

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  7. Hola!

    Antes de nada felicidades por tu blog, me ha encantado y ya tienes una nueva seguidora.

    He comprobado que tu blog cumple con los requisitos del CÓDIGO DE COCINA HONRADA.

    Es una distinción que en resumen indica que tus recetas son originales y honestas, nada de copias de otros blogs ni publicidad engañosa.

    AQUI PUEDES VER EL LISTADO DE BLGOS QUE YA LO TIENEN:

    http://www.cocina-casera.com/2011/12/codigo-de-cocina-honrada-para-blogs.html,

    Si estas interesada, no olvides hacerme saber que los has insertado escribiendome a beacocinera@gmail.com con el nombre y dirección de tu blog para UNIRTE AL LISTADO!

    Gracias por hacer una cocina honesta y original.

    Saludos de Cocina Casera,

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  8. Pues que ya me he apuntado esta receta, nunca he preparado una coca con estos ingredientes y me recuerda una coca buenísima de una pasteleria de plaza España, fijo que la pepararé . petons wapetonas. Yo también me quedo por vuestro blog que me ha encantado.

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  9. Nunca he probado ha hacerla en casa...pero a ver si me animo.

    Somos de Dviciobarcelona.blogspot.com. Un saludo,
    Víctor.

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  10. Que monton de cocas hay por todos los blogs (menos por el mio), que pinta mas buena tiene.Un beso

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  11. Una coca riquisima,en casa nos gusta muchisimo y la hago muy amenudo....ademas mi hijo se llama Juan y el dia de su santo nunca falla.
    Besets.

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