PIZZETES VARIADES

Sovint ens passa que no sabem què fer d'aperitiu quan tenim convidats. Aquesta recepta es fa ràpidament perquè pots tenir les pizzetes preparades i en 12 minuts de forn es fan. Les podem fer variar com vulguem...

Ingredients:
Massa per fer crestes. Nosaltres hem fet anar de "La cocinera" que són les que es troben a tot arreu.
Tomàquet fregit
Formatge
Bacó
Tonyina
Olives
Orenga

Elaboració:
Com veieu no té cap misteri es preparen a sobre del paper de forn directament com si fossin pizzes grans. No cal separar-les molt perquè no és una massa que creixi, és ideal pels que no els agrada la base gruixuda de les pizzes.
El forn ha estat escalfant durant 15 minuts a  200º i després les pizzetes han estat 12 minuts.



3 comentarios:

  1. Que buena idea hacerlas con obleas de empanadillas, cualquier cosa para estar poco tiempo en la cocina y comer rico!!
    Besos

    ResponderEliminar
  2. Son fantasticas asi, muy facilitas y te solucionan una cena en un momento¡ feliz finde¡

    ResponderEliminar
  3. Estas minipizzas solucionan una cena rápido, muy ricas,con tu permiso me quedo por aquí un beso.

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...