Ingredients:
Préssec
Ceba tendra
Palets de cranc
Salmó fumat
Cogombrets
Maionesa
Mel
Elboració:
Tallem el préssec a rodanxes molt fines. Barregem tots els ingredients tallats ben petits amb la maionesa. Montem el milfulles i per guarnir hi tirem un rajolí de mel.
Que buena pinta!!!!!!!!!!!!!!
ResponderEliminarPues esto si que tiene que estar riquisimo¡¡¡ Besotes¡
ResponderEliminarUna original receta con bonita presentación.
ResponderEliminarBesos
Sara
la pagina me parece estupenda, solo que no entiendo el dialecto,
ResponderEliminarEspectacular, magnifica presentación y muy buenas fotos
EliminarFelicidades me gusta mucho tu sitio.
Desde quinabonapinta valoramos todas las opiniones, teneis a vuestra disposición un traductor. Perdonar la molestias :)
EliminarHola Pilar i Mònica!
ResponderEliminarHe vist que teniu moltes receptes al vostre blog, i m‘agradaria presentar-vos la página Lestevesreceptes.cat, llançada recentment, on els usuaris poden buscar entre més de 13000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, podeu afegir el vostre bloc.
Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?
Quedem a la vostra disposició!
Andreu
Lestevesreceptes.cat
Que original!! una presentación muy bonita!!
ResponderEliminarbesos
Aço te una pinta...de muerte!!! este cap de setmana seguro que la pose en pràctic.
ResponderEliminarEnhorabona per el blog, he donat un passeget per ell i m´encanta tot el que teniu.
Salutacions
4queta
http://khps.wordpress.com/
Buscant una recepta de pressec he arribat al vostre blog. Quina bona pinta que te aquest milfulles!! L'apunto. Petonets
ResponderEliminarPili - kooking
Kook-pi.blogspot.com
curiosa combinación, me gusta, un abrazo fuerte
ResponderEliminar