ROLLETS DE SALMÓ FUMAT I ESPINACS

 
 

 
Ingredients:
salmó fumat
espincas
panses
all
sal
oli
 
Elaboració:
Primer saltegem els espinacs juntament amb l'all ben picadet i les panses i reservem fins que estigui atemperat. Abans de servir montem els rollets. Són una gran combinació i queden molt suaus.
 




6 comentarios:

  1. Què bons! sou unes especialistes en receptes fàcils i bones! Marta

    ResponderEliminar
  2. Muy facilita y viste la mesa. Una buena idea.

    ResponderEliminar
  3. Nunca se me habia ocurrido rellenar el salmon ahumado de espinacas, que gran idea¡ besiños

    ResponderEliminar
  4. Tienen que ser unos bocados delciosos, dignos de una mesa de lujo, besos
    Sofía
    milideasmilproyectos.blogspot.com

    ResponderEliminar
  5. Tengo unos restos de salmon que van a venir estupendamente ..... y ánimo con esa harina de fuerza!!!!!!
    Besos

    ResponderEliminar
  6. Ricos rollitos con salmón que en casa nos encantan…..

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...