BUNYOLS VALENCIANS DEL TIO VICENTE

Aquesta recepta ens l'ha passat el meu oncle Vicente des de Vall d'Uixó, Castelló
Ingredients:
1 ou
2 cullerades de sucre
una mica de sal
farina
oli 
sucre per arrebossar
llevat fresc
1 got d'aigua tèbia

Elaboració:
Batem l'ou amb les dues cullerades de sucre. A banda barregem un got d'aigua tèbia amb el llevat i un cop desfet l'afegim a la barreja de l'ou i el sucre. Anem afegim farina fins que queda una textura que es desenganxa.
Ho deixem reposar fins que dupliqui el tamany (al voltant d'1 hora) i els fregim amb oli abundant i calent. En treure'ls els arrebossem de sucre i els deixem a sobre d'un paper de cuina que xucli l'excés d'oli. 
Com a toc personal en el moment de la barreja de l'ou i el sucre hi hem afegit unes llavors d'anís que ens agrada molt.




5 comentarios:

  1. No hi ha res com els bunyols casolans, m'apunto la recepta!

    ResponderEliminar
  2. Quan de llevat fres es posa?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. un cub d'aquells que es venen, crec que són de 25g.

      Eliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...