Espaguetti negre cruixent amb ou i sofregit de tomàquet

Ingredients:
Espaguetti negre (a la tinta de calamar)
Ous
Tomàquet fregit
Ceba
All
Oli
Sal

Elaboració:
Posem a bullir durant 10 minuts la pasta amb aigua, sal i oli.



Paral·lelament fem un sofregit amb el tomàquet, els alls i la ceba.


Escorrem ben bé els espaguetti i els fregim amb oli ben calent. Compte que salta molt. I finalment fem l'ou per acompanyar. És ben senzill i ens dóna una barreja de gustos moooolt bona.








5 comentarios:

  1. Me encanta la idea y a mi hija ni te cuento, es como el arroz a la cubana pero con su querida pasta!!

    besos

    ResponderEliminar
  2. Una cenita o una comida bien rica, mira que tengo ganas de probar los spaghettis negros, tienen que estar muy buenos, gracias por vuestra visita a mi blog, besotes
    Sofía

    ResponderEliminar
  3. Un plato muy completo y ricos no se puede pedir mas besos

    ResponderEliminar
  4. un plat unic original i bonissim!! quines idees mes bones tens! petons

    ResponderEliminar
  5. molt bona idea, això dels espagueti cruixents!!! Petons

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...