FIDEUÀ "Brillante a la sarten" amb unes cloïsses


Tornem amb una altra recepta de "Brillante a la sarten" aquest cop li hem donat un toc personal afegint-li unes cloïsses.



Ingredients:
Un pot de Fideuà "Brillante a la sarten"
350 gr. de cloïsses
all
julivert
oli

Elaboració:
Cal posar les cloïsses amb aigua amb sal unes hores abans i anar canviant l'aigua per tal que deixin anar la sorra.
Podem preparar a la vegada les dues coses i així no augmenta el temps de preparació que us recordo estava al voltant d'uns 7 minuts.



Posem un el pot del brou a bullir a foc alt i alhora les cloïsses a la paella del costat per tal que deixin anar la seva aigua.

Quan han deixat anar l'aigua hi afegim l'all i el julivert. I a la fideuà li afegim el pot dels fideus quan comenci a bullir i baixem a mig foc fins que absorveixi el brou.


I no hem de fer res més que afegir les cloïsses.






4 comentarios:

  1. no l'he tastat mai pero ho tindre en compte si el veig! petons

    ResponderEliminar
  2. mmm! Que bona! Hi ha qui es menja la fideuà sense res més, només amb fideus,però a mi amb cloïsse i altres moluscs, com has fet tu, encara m'agrada més!! Petons

    ResponderEliminar
  3. Tinc un pot d'aquests que em va donar ma germana i encara no m'he animat a fer-lo, però veient aquesta pinta crec que no passaran gaires dies!!

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...