PA MOLT MOLT FÀCIL

Feia temps que ens feia molta gracia fer pa però semblava que mai gosàvem posar-nos-hi. Hem consultar el blog de la Dolorss i hem trobat aquesta recepta. No cal amassar i el resultat és espectacular. Animeu-vos.



Cal que sigueu molt rigorosos amb les quantitats.
Ingredients:
650 gr. de farina de força
340 cc. d'aigua temperada
11 g. de sal
11 g. de llevat fresc

Elaboració:
Barregem els ingredients, tapem amb un film i deixem reposar durant 2 hores.


Després notareu com la massa ha crescut. Separeu una porció i la resta torneu a tapar amb el film i a la nevera. Es conservarà durant 2 setmanes.


Preparem un pírex (recipient de vidre) pintat amb oli i espolsat amb farina, per tal que la porció vagi dintre i faci condensació mentre es cou així ens quedarà una crosta cruixent. Si no tenim pírex o volem fer una porció més gran ho podem posar en una safata amb paper de forn però a sota col·loqueu altre safata amb aigua perquè faci aquest efecte dins el forn.



 Llavors deixem reposar 40 minuts més i li fem una creu al mig. Mentre preescalfem el forn a 250ºC. En posar-ho dins baixarem la temperatura a 200ºC i el tindrem durant 20 minuts. Llavors destaparem per tal que la crosta de dalt quedi dauradeta.




I ja està!!!


6 comentarios:

  1. Sembla ben fàcil de fer i segur que és ben bo! Amb gust de pa, pa, oi? ho provaré!

    ResponderEliminar
  2. Una pregunta: 340 cc d'aigua quan són en gots?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Be a ser com 1 i 1/2, pero el 1r ple a vesar. Tens raó té un gust de pa, pa.

      Eliminar
    2. ok, gràcies! Avui ho intentaré fer. Ja et diré. Petons!

      Eliminar
  3. Tens un premi al meu blog. Passa a recollir-lo!

    http://carmetarusquilleta.blogspot.com.es/2013/07/premi-versatile-blogger.html

    Petonets!

    ResponderEliminar
  4. oohh oohhhhhh!!! sembla super facil i quina esponjositat!! apuntat! petons

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...