PASTISSOS DE NATA


Un pastís ràpid i senzill de fer és el Black Cake en microones. Aquest cop el que volem explicar és com fer perquè la nata ens quedi més consistent alhora de decorar un pastís. 



Ingredients:
500 ml. de nata per montar
3 fulles de gelatina el fulla transparent.
sucre al gust

Elaboració:
El primer que farem serà preparar la gelatina. Posem a mullar les 3 fulles amb aigua i quan estan flexible les passem a un recipient amb 3 cullerades d'aigua tèbia i allà es desfaran. Després esperem que es refredi l'aigua.
Cal que la nata estigui molt freda, fins i tot podem posar al congelador el recipient i la varilla de muntar. Comencem a montar i quan comença a estar cremosa hi afegim el sucre al gust. Muntem una mica més i hi afegim la gelatina. Veureu com es queda més compacta i es deixa treballar molt bé.








3 comentarios:

  1. bona idea! fa molta rabia quan la nata es comença a estovar i desfer.....genial truquillu! petons

    ResponderEliminar
  2. Prenc nota de pissar els fulls de gelatina. Gràcies.
    Petons.

    ResponderEliminar
  3. Ja en prenc nota, d'això de la consistència de la nata. Gràcies!

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...