GELATINA DE TARONJA



Ingredients:
400 ml. de suc de taronja
100 ml. d'aigua
2 culleradetes de sucre
6 fulles de gelatina transparent
colorant líquid

Elaboració:
Aquestes postres són molt senzilles però per la seva presencia criden molt l'atenció.
Per fer la gelatina posarem en remull les 6 fulles de gelatina i un cop estiguin flexibles les desfarem en l'aigua calenta i amb el sucre. D'altra banda haurem fet el suc de taronja. Aquesta barreja de suc i agua és per aquelles persones que els agrada ben suau la gelatina, però de fet podríem fer mig litre de suc de taronja barrejat amb la gelatina.
Un cop ho hem fet la barreja ho anem posant dins les meitats de pell de taronja i després hi afegim el colorant en algunes. Ho posem a la nevera durant 1h.





La presentació queda molt divertida perquè un cop freda la gelatina es poden tallar els grills i anar combinant.





4 comentarios:

  1. ualaaa que xula t'ha quedat aqesta gelatina!!

    ResponderEliminar
  2. Quina recepta més xula! a part de força sana és molt divertida i resultona, m'encanta!!

    ResponderEliminar
  3. òndia, això és la pera!! M'encanta! Un joc que podem aprofitar per fer amb nens!! Petons

    ResponderEliminar
  4. que divertit!! ho hauré de provar de fer!! com diu la Marina, recepta pel públic infantil.

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...