APERITIUS DE NADAL

Ja comencem a pensar en les festes nadalenques. Els aperitius és un entrant on ens volem lluir i ser originals. Aquí teniu unes quantes idees.



Ingredients pels aperitius de pasta de full:
1 placa de pasta de full
salsitxes de frankfurt petites
xistorra
paté
bacó


Elaboració:
Dividim la pasta de full en 4 tires i a cadascuna hi posem un farcit.






Després les enrotllem, les pintem amb ou batut i hi tirem sèsam o orenga al gust.


A continuació fem trossets i els distribuïm per la plata del forn.


Les fornegem a 250ºC durant 10 o 15 minuts. Com que cada forn és diferent hi estarem pendents.











Ingredients per l'aperitiu de txaca:
pit de gall d'indi
palets de cranc
ceba tendra
maionesa

Elaboració:
Fem la barreja triturant els palets i la ceba amb la maionesa i montem els rotllets.





També hem fet rotllets de salmó farcits de ceba confitada, que si us agraden els contrastos són ideals.


I hem afegit les boles de botifarró que ja explicàvem en una altra entrada.




1 comentario:

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...