SORPRESSA DE VEDELLA



Aquesta recepta la vam veure un dia al Canal Cocina i és tan senzilla que ens vam animar a fer-la.


Ingredients:
Carn picada de vedella i porc
Verdures. Nosaltres hem triat aquelles que més ens agraden però podeu posar les que volgueu.
Carxofa
Pebrot
Ceba
Xampinyons
Pasta brick

Elaboració:
Saltegem les verdures.

Fem unes hamburgueses amb la carn picada i les marquem una mica a la paella.


Llavors muntem els farcellets. És important posar doble base a sota la carn perquè amb el suc de les verdures no es trequi el farcell


A sobre col·loquem les verdures i tanquem amb uns escuradents.









Els posem al forn a 180 ºC uns minuts, just per daurar la pasta. Després recordeu retirar els escuradents.


2 comentarios:

  1. La pasta brick és tan versàtil, oi? Hi podem fer mil meravelles! Bona pensada, aquesta de canal cocina!! Petons

    ResponderEliminar
  2. te una pinta espectacular! i m'has donat una magnifica idea per una fulla de brick que tinc pel congelador!! petons

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...