Ingredients:
aletes de pollastre
orenga
sal i pebre
oli d'oliva
cervesa (250 ml.)
Elaboració:
Col·loquem les aletes en una safata i salpebrem. Pelem els alls i els
hi afegim, també la cervesa i l’orenga molt.(
Barregem les aletes de pollastre amb el marinat i esperem que marinen
dins de la nevera durant una mitja hora. Amb l'ajuda d'un colador, escorrem la
salsa de cervesa de les aletes de pollastre ..
Preescalfem el forn a 200 º C.
Col·loquem les aletes en una safata de forn prèviament amb l'oli
d'oliva. Aboquem la meitat del líquid del marinat. Deixem la resta del líquid
per afegir a les aletes (si veiem que s’assequen molt) durant la cocció.
Les posem al forn a 180 ° C i les deixem durant 30 minuts. A meitat de la
cocció les girem i aboquem la resta del líquid, així quedaran daurades pels dos
costats.
Que vagi de gust.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.