ALBERGINIA FARCIDA

Alberginia farcida



Ingredientes per a 4 persones

4 albergínies.
400 grams de gambes.
1 ceba.
1 / 2 got d'oli d'oliva.
1 culleradeta de sal.
Sèsam torrat.

Rentar i assecar les albergínies.
Treure la cua a les albergínies i tallar-al llarg per la meitat. Treure la polpa interior de les albergínies.
Pelar i picar molt fina la ceba.
Coure les gambes pelades durant uns cinc minuts.
Fregir en l'oli calent la ceba i la polpa que hem tret de les albergínies, deixant-les al foc uns 10 minuts.
Batre la polpa de les albergínies, la ceba i les gambes (reservem algunes gambes per decorar).
Posar les albergínies en una safata de forn, omplir les albergínies amb la barreja anterior i escampar-hi el sèsam.
Introduir la safata al forn a 200 graus durant 10 minuts





















No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...