MUSCLOS AMB SOFREGIT


Ingredients:
Musclos
llorer
all
ceba
pebrot vermell
sal

Elaboració:
Fem un sofregit amb la ceba, l'all i el pebrot vermell. Els musclos els fem al vapor amb llorer. Després posem una miqueta a cada closca. Bon profit!!!


5 comentarios:

  1. Wow!!!! con lo que me gustan ,ios mejillones, que delicia!!!!

    ResponderEliminar
  2. Mmm qué bons!! Em sembla una recepta perfecte per un aperitiu de Diumenge! A més, els musclos són boníssims i saludables!! Una recepta deliciosa! Ja m'heu donat la idea de qué posar Diumenge a la meva sogra, perquè estigui contenta amb mi :)

    Un petó.

    ResponderEliminar
  3. Hola noies! No us coneixia. Però us he vist al top blocs i us he vingut a visitar. M'afegeixo a seguir-vos, oks? Si voleu em podeu venir a veure també! Una abraçada.

    ResponderEliminar
  4. Como me gustan los mejillones, precisamente el otro día compre dos kilos y los tengo ya cocidos y la mitad los he congelado y la otra mitad ya han caido, como los habeis preparado me encanta, besos
    Sofía
    milideasmilproyectos

    ResponderEliminar
  5. ¡Muy buenos preparados así!
    Un beso
    Sara

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...