TORRIJAS

Alguns matins en família, ens aixequem i fem unes "torrijas" mmmm, què bones!!!

Ingredients:
Pa dur
llet
ou
oli
sucre

Elaboració:
Posem en remull el pa i la llet. Després ho passem per l'ou i ho fregim. Apartem les "torrijas" en un paper absorvent i espolvoregem amb sucre.






5 comentarios:

  1. BONIIIISIMES AQUESTES "TORRADETES DE SANTA TERESA", aixi es com las anomena la meva mare.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, per fer-nos saber això del nom. La veritat és que quan les coses que cuines són d'algun sant o santa saben... "divines" ;) Aprofitem per convidar-te al nostre concurs!!!

      Eliminar
  2. Me gustan mcuho.....yo luego las cocino con vino blanco ........

    ResponderEliminar
  3. Las torrijas también las hacemos de vez en cuando ¡son deliciosas!.
    Besos
    Sara

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...