ARRÒS AMB CARXOFES, ESPÀRRECS I BOTIFARRÓ


Ingredients:
2 carxofes
4 espàrrecs de marge
arròs
1 botifarró
brou de verdures
sofregit de tomàquet i ceba

Elaboració:
Sofregim les carxofes i els espàrrecs, afegim el sofregit de tomàquet i l'arròs. Remenem uns minuts i hi tirem el brou i el botifarró a trossets. 
Es fa en un moment i ens queda un plat d'arròs diferent i amb molt bon gustet. Proveu-ho





7 comentarios:

  1. com diu el nom del teu bloc,,,, quina bona pinta!!! petons

    ResponderEliminar
  2. ummm delicioso¡¡¡ pasate por mi blog hay una cosa para tí.besines

    ResponderEliminar
  3. Quina pinta! Enhorabona pel bloc, i si et passes pel "Tot fet a casa" hi tens una sorpresa.

    http://totfetacasa.blogspot.com.es/2013/05/he-rebut-un-premi.html

    Una abraçada!

    ResponderEliminar
  4. Con lo que a mi me gusta el arroz!!!, este plato tiene que estar delicioso. Un besote.

    ResponderEliminar
  5. UN ARROÇ ESTUPENDO!!!
    A mi tot l que siguin arrossos, blancs, negres, grocs, m'encanten i aquest teu deu tenir un gustet bonissim!!!
    Un CAP DE SETMANA PRIMAVERAL :)))
    Conxita

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...