INGREDIENTS.
Pollastre
Escamarlans
1 ceba grossa
3 o 4 tomàquets
2 o 3 alls
1 fulla de llorer
1 got de vi blanc
1 got d'aigua
1 llesca de pa
ametlles torrades i pinyons
sal i pebre
oli d'oliva
ELABORACIÓ.
Fregim la llesca de pa i la reservem.
Salpebrem el pollastre o el fregim amb força oli, fins que estigui ben daurat. A mida que estigui l'anem col·locant en una cassola.
Amb el mateix oli, fregim també els escamarlans (volta i volta) i els reservem.
Ratllem la ceba i el tomàquet i els sofregim.
Els afegim a la cassola on tenim el pollastre. Afegim, també, el vi, l'aigua i la fulla de llorer i deixem que cogui a foc lent.
Fem una picada amb el pa fregit, els alls, les ametlles i els pinyons (si ens queda molt espessa, podem afegir-hi una mica d'aigua). L'afegim a la cassola del pollastre, un cop hagi començat a bollir. Deixem coure fins que el pollastre estigui ben cuit.
Després només ens caldrà afegir-hi els escamarlans!!
Ohhh que BOOOO !!!!
ResponderEliminarGracies maca :))))
Caram! Una bona cassola de mar i muntanya, un bon contrast!
ResponderEliminarUauu aquest plat m'ha semblat excelent! Petons
ResponderEliminar