CISTELLET DE XOCOLATES AMB MADUIXES I NATA

Aquesta setmana hem experimentat a fons. Hem rigut molt i també hem patit.



Ingredients:
Xocolata negra i blanca de cobertura
Nata muntada
Maduixes
2 globus
Elaboració:
Inflem els globus i els posem dins un bol per tal que estiguin quiets.



Desfem les xocolates i les tirem per sobre dels globus.



Els guardem a la nevera o al congelador 3 hores mínim.





Després punxem el globus i els desinflem amb molt de compte.





3 comentarios:

  1. Una super idea, me encanta la presentación, quedara tan bueno que..!! se comerán hasta el plato !! Un abrazo.

    ResponderEliminar
  2. oh! Que xulos que queden! és com fer manualitats a la cuina, axò! Queda apuntadíssim. Les fotos il·lustren molt bé el procés. Petons!

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...