CUA DE BOU EN OLLA EXPRESS




Ingredients per a 4 persones:
2 cues de bou o vedella
2 pastanagues
1 pebrot verd
1 ceba
2 tomàquets madurs
2 dents d'all grans
1 got de vi negre
2 gots de brou
1 got d'aigua
sal
pebre molt
2 fulles de llorer
10 gras de pebre en gra.

Elaboració:
Marquem la cua de bou salpebrada, que prèviament el carnisser ens haurà fet a trossos. L'apartem i al mateix oli posem les verdures amb sal durant 5 minuts. Paral·lelament bullim el got de vi, els 2 gots de brou i el got d'aigua. Passats aquest 5 minuts afegim la cua de bou i els líquids. Deixem que bulli i hi afegim el llorer i el pebre en gra. Llavors tapem i ho col·loquem a la posició 2 i quan comenci a sortir la pressió deixem que es cuini durant 1/2 hora.
En acabar deixem sortir la pressió i llavors podeu optar per triturar les verdures com hem fet nosaltres o servir-ho tal qual.
És una recepta molt saborosa i aconseguireu que la carn quedi molt tendra i es desprengui de l'os fàcilment.
Bon profit

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...