COCA DE TARDOR AMB ESPINACS I CAMAGROCS

Temps de tardor, temps de bolets




- 1 pasta brisa refrigerada 
- 2 tomàquets madurs mitjans 
- una bossa d'espinacs
- uns camagrocs 
- 2 grans d'all 
- 2 cullerades de tomàquet triturat 
- Oli d'oliva verge 
- Sal i Pebre 
- Orenga i llavor d'anís.

Preparació: 

Treiem la massa de la nevera uns 10 minuts. Mentre posem a escalfar el forn a 200 º C.
Estirem la pasta brisa sobre d'un paper vegetal i la barregem amb orenga i llavor d'anís per tal de donar-li un gustet diferent.






Saltegem els espinacs amb all en una paella i hidratem els camagrocs amb aigua tèbia. 


Sobre la massa estenem amb una cullera el tomàquet triturat, els espinacs i els camagrocs






Fiquem la plata al forn fins que la massa estigui ben dauradeta. Queda molt bé i és un bon plat de tardor.






2 comentarios:

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...