Temps de tardor, temps de bolets
- 1 pasta brisa refrigerada
- 2 tomàquets madurs mitjans
- una bossa d'espinacs
- uns camagrocs
- 2 grans d'all
- 2 cullerades de tomàquet triturat
- Oli d'oliva verge
- Sal i Pebre
- Orenga i llavor d'anís.
Preparació:
Treiem la massa de la nevera uns 10 minuts. Mentre posem a escalfar el forn a 200 º C.
Estirem la pasta brisa sobre d'un paper vegetal i la barregem amb orenga i llavor d'anís per tal de donar-li un gustet diferent.
Sobre la massa estenem amb una cullera el tomàquet triturat, els espinacs i els camagrocs
Fiquem la plata al forn fins que la massa estigui ben dauradeta. Queda molt bé i és un bon plat de tardor.
que boooooooooooooo
ResponderEliminarmmm quina bona manera d'aprofitar la temporada de bolets! petons
ResponderEliminar