BACALLÀ A LA DORADA

En aquesta ocasió us portem una recepta d'origen portugués




Ingredients:
300 gr. de bacallà desalat
300 gr. de patates palla
3 ó 4 ous
2 cebes mitjanes

Elaboració:
Fem un sofregit de la ceba i quan estigui ben feta hi afegim el bacallà dessalat. Hi donem unes voltes i hi esclafem els ous. Els remenem per tal que es vagin fent però no gaire perquè quedi ben gustós i no sec.


5 comentarios:

  1. Me encanta el bacalao y este que preparaste tiene una pinta buenisima , que rico
    besinos

    ResponderEliminar
  2. A casa agrada molt el bacallà i aq recepta es bonissoma

    ResponderEliminar
  3. Ja té una altra seguidora més, la seva seguidora 148, passi i segueixi el meu blog on posa (participar en aquest lloc) en aquest enllaç http://mibonitolugar.blogspot.com.es/ espero la seva visita

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...