SÍPIA AMB PATATES





Ingredients :


-       2 sípies grosses
-       100 g. de pèsols
-       2 cebes
-       3 tomaquets madurs
-       2 fulls de llorer
-       2 grans d’all
-       Sal i pebre
-       Uns granets d’anís

Preparació
Netegeu bé les sípies i talleu-les a quadrats mitjans. Seguidament, enrossiu-les a foc mitjà en una cassola amb un raig d’oli. Després abaixeu el foc i que vagi perdent l’aigua que deixa anar. Afegiu-hi la ceba tallada a tires i els alls picats. Doneu-hi unes voltes i quan comenci a agafar color avoqueu-hi el tomàquet pelat. Al cap de cinc o deu minuts, afegiu-hi el llorer, una mica d’aigua calenta i continueu-ne la cocció. Talleu les patates a daus, afegiu-les a la cassola de la sípia juntament amb l’anís i els pèsols, i deixeu que faci xup-xup amb el suc.







































No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...