PIZZA BARBACOA

Una de les pizzes que més ens agraden és la pizza barbacoa. Així que en aquest temps de crisis calia aprendre a fer-la i estalviar-nos el pizzero a domicili. Esperem que us agradi la recepta.


Ingredients:
1 massa de pizza
1 hamburguesa
4 talls de bacó
1 ceba tendra
olives
orenga
formatge rallat
tomàquet fregit
salsa barbacoa

Elaboració:
Escalfem el forn durant 10 minuts. Despres posem la massa al forn durant 5 minuts per tal que es faci una mica. Mentre, haurem preparat tots els ingredients. Cobrim la massa amb el tomàquet fregit i anem col·locant la carn de l'hamburguesa i el bacó, la ceba, el formatge i les olives. Tirem el formatge i l'orenga i finalment un bon raig de salsa barbacoa.
La tornem a posar al forn durant 8 minuts depenent del forn.

3 comentarios:

  1. I tant! I quan t'acostumes a fer la massa encara més... jo en faig i la congelo! Proveu-ho!!! Petons

    ResponderEliminar
  2. Si quen vaig a algun lloc hi ha pizza barbacoa, casi sempre l'acabo demanant! Esta tant bona... Doncs l'haurem de fer a casa també, gràcies per la recepta! Petons

    ResponderEliminar
  3. A casa meva també ens agrada moltíssim la pizza barbacoa! Jo la preparo molts cops, pero mai li he posat hamburguesa i baco, sempre he posat carn picada de porc i vedella i unes tires de pollastre. El pròxim cop que la fagi, probaré la vostra recepta, perquè segur que està boníssima!

    Una pregunta, vosaltres quina marca de salsa barbacoa utilitzeu? Es que n'he probat unes quantes i sempre m'acaba agradant la més careta.. i amb la situació actual, no pot ser això!!

    Un petó.

    Laura
    queteapetecehoy.blogspot.com

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...