EMPANADA GALLEGA DE TONYINA I D'ESPINACS

Ja feia temps que ens cridava l'atenció fer una empanada. Així que ... aquí la teniu.

Ingredients per la massa:
1 got de vi blanc
1 got de vinagre de vi blanc
1 got d'oli d'oliva
2 culleradetes de sal
2 culleradetes de pimentó de la vera
Farina (al voltant d'1 Kg.)

Elaboració:
Cal barrejar els líquids i anar afegint la farina fins que es desenganxi i es deixi treballar.





Després la separem en dos trossos. Estenem i posem el farcit. Cal estendre bé la massa per tal que l'empanada sigui lleugera.

Ingredients del farcit:
Ceba
Espinacs
Panses
- - - - -
Salsa de tomàquet fregit
Tonyina
Pebrot vermell escalivat

Elaboració:
Fem un sofregit amb la ceba i l'all. Amb la meitat fem un farcit amb panses i amb l'altre barregem la tonyina, el tomàquet i el pebrot.





Un cop fets els dos sofregits farcim l'empanada.





Preescalfem el forn a 200 ºC durant 10 minuts i la posem dins durant uns 25 minuts.




Amb les sobres de la massa vam fer una empanada més petita, si voleu les podeu fer de tamany més petit, com si fossin crestes.



I recordeu que és moooooolt fàcil i que els farcits poden ser tants com vulgui la vostra imaginació. Bon profit!!!

1 comentario:

  1. Uff, aquesta empanada deu estar boníssima. Jo vull un troç.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...