PA D'OLI D'OLIVA

Aquí teniu una recepta de Pa d'oli d'oliva molt senzilla i boníssima!




Ingredients:

- 500 gr. de farina de força
- 150 ml. d'oli d'oliva verge
- 1 cullaradeta de sal
- 1/2 cullaradeta de sucre
- 1 pastilla de llevat fresc de forner
- 250 ml. d'aigua tèbia

Elaboració:

Posem la farina, prèviament tamizada, en un bol. Fem un forat al mig i afegim la sal, el sucre i l'oli. Barregem bé i hi afegim el llevat esmicolat. Seguim barrejant bé tots els ingredients i incorporem, a poc a poc, l'aigua tèbia. Pastem bé fins obtenir una massa suau, fem una bola i la posem en un bol, la tapem amb paper film i la deixem fermentar unes dues hores.

Un cop la massa ha doblat el seu volum, formem boles més o menys grans (segons el tamany del panets que volguem obtenir), les posem en una safata de forn i les pintem amb oli d'oliva. Les introduïm al forn, prèviament calent a 180º, i les deixem coure una hora aproximadament (o fins que punxem amb un escuradents i veiem que surt net i la crosta estigui torradeta).















1 comentario:

  1. Unos panecillos estupendos, para acompañar en cualquier momento, besos
    Sofía

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...