BRAÇ DE GITANO





INGREDIENTS
Base
4 ous
120 g sucre
120 g farina

Crema
250 g de llet
2 rovells
45 g de sucre
25 g maicena

Maduixes al gust

PROCEDIMENT
Base
Muntar les clares a punt de neu, afegir el sucre i batre.
Afegir el rovell i remenar molt poc.
Afegir la farina tamisada i remenar amb una llengua o una espàtula.
Estirar en una safata de forn sobre paper sulfuritzat o sobre silpad.
Coure a 160 ºC fins que estigui sec.
Un cop ho treiem del forn cal enrotllar-ho en un drap abans que es refredi perquè després de farcir-lo será més fácil de tornar a enrotllar.

Crema
Bullir la llet.
Blanquejar els rovells amb el sucre (batre fins que la mescla sigui de color blanc).
Afegir la maicena.
Mesclar tot junt i posar a coure a foc lent. Remenar amb barilles fins que hagi espessit i hagi bullit.


Muntatge
Posar una mica de crema a sobre de la base. Posar la crema i les maduixes a trossets i enrotllar. 
Decorar amb xocolata de cobertura al gust

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...