COCA DE PASTA DE FULL AMB CEBA CARAMELITZADA I MELMELADA DE TOMÀQUET



Ceba caramelitzada:
Ingredients per a 4 persones:
-       1 Kg. De cebes
-       10 cullerades de sucre.
-       Oli
-       Vinagre de mòdena.

Elaboració:
Trossegem la ceba i la posem en una cassola amb oli. Deixem que cogui fins que estigui daurada, aleshores hi afegim el sucre. Deixem 20 minuts a foc lent fins que es caramelitzi i hi tirem un rajolí de vinagre de mòdena. Passats 5 minuts ja podem apagar el foc.

Melmelada de tomàquet:
Ingredients per a 4 persones:
-       1 Kg. De tomàquets
-       ½ Kg. De sucre

Elaboració:
Trossegem els tomàquets i els posem en una cassola juntament amb el sucre i remenem bé. Ho posem a foc fort fins que bulli i després el baixem i deixem coure uns 40 minuts. Passat aquest temps posem una cullerada en un plat fred i si adquireix una textura de gelatina és que ja està, si no caldrà deixar-ho uns minuts més.

Per muntar la coca :
Posem la pasta de full al forn prèviament punxada pel mig perquè no pugi excessivament. La deixem uns 5 minuts a 200 ºC (caldrà vigilar-la perquè no és cremi). Un cop cuita deixem que es refredi.
Posem melmelada de tomàquet a sobre de mitja coca i a l’altra mitja hi posem la ceba. Per servir podeu acompanyar amb allò que més us vingui de gust, nosaltres hem optat per carn de  botifarró negre (prèviament cuit a la paella) a sobre de la ceba i anxoves a sobre la melmelada.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...