GALETS GRATINATS FARCITS DE SAMFAINA


Ingredients:
Galets de nadal
Pebrot vermell i verd
Carbassó
Ceba
Tomàquet fregit
Beixamel
Orenga
Sal
Oli

Elaboració:
Fem la samfaina fregint a foc lent els pebrots, el carbassó i la ceba. Quan ja estan prou fets afegim el tomàquet fregit i ho deixem uns minutets més que faci xup-xup.
Mentre bullim els galets 10 minuts perquè no quedin fets del tot i tinguin consistència a l'hora de farcir-los.

Els posem en una plata preparada pel forn i hi tirem la beixamel (feta amb oli, afegim 2 cullerades de farina i remenem afegint-hi llet freda i lligant-la). I després hi posem formatge rallat.


Aquest és el resultat. Una opció diferent als canelons. Bona cuina!!!


4 comentarios:

  1. De galets gratinats ja n'havia menjat, però això de la samfaina ho trobo genial. Ho provaré!

    ResponderEliminar
  2. quina feinada i quina pintassa! aquest plat és mereix una reverencia! un petonet

    ResponderEliminar
  3. Un blog molt interesant al igual que aquesta recepta.
    Amb el vostre permís em quedo per aqui tafanejant.
    Muacs

    ResponderEliminar
  4. Me encanta como te ha quedado!!

    Me los llevo, un abrazo.

    Mónica

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...