Ingredients:
- 3 ous
- 75 gr. de sucre
- 100 gr. de farina de blat
- 100 gr. de farina de blat de moro (maicena)
- Mig sobre de llevat químic.
- 50 ml. de llet
- 100 ml d'oli (meitat oli d'oliva i meitat de girasol)
Elaboració
Batem bé els ous fins que ens quedin esponjosos. A poc a poc, hi afegim el sucre, mentre seguim batent. Després fem el mateix amb l'oli, la llet, la farina i el llevat.
Un cop estigui tot ben barrejat ho introduim a la nevera uns 5 o 10 minuts.
Introduïm la barreja en els motllos per magdalenes i els omplim unes tres quartes parts.
Els posem al forn a 200º uns 10 o 15 minuts fins que pugin.
Un cop cuites, les deixem refredar en el mateix motllo i... a punt per menjar!!!
- 3 ous
- 75 gr. de sucre
- 100 gr. de farina de blat
- 100 gr. de farina de blat de moro (maicena)
- Mig sobre de llevat químic.
- 50 ml. de llet
- 100 ml d'oli (meitat oli d'oliva i meitat de girasol)
Elaboració
Batem bé els ous fins que ens quedin esponjosos. A poc a poc, hi afegim el sucre, mentre seguim batent. Després fem el mateix amb l'oli, la llet, la farina i el llevat.
Un cop estigui tot ben barrejat ho introduim a la nevera uns 5 o 10 minuts.
Introduïm la barreja en els motllos per magdalenes i els omplim unes tres quartes parts.
Un cop cuites, les deixem refredar en el mateix motllo i... a punt per menjar!!!
falta la quantitat de sucre
ResponderEliminarGràcies per avisar i contribuir a millorar el nostre blog.
Eliminar