BACALLÀ AMB SALSA DE LLIMONA I OU




Ingredients:
1 patata gran
daus de bacallà dessalat
2 rovells d'ou
ceba
all
2 gots d'aigua
el suc d'una llimona

Elaboració:
Tallem les patates a rodanxes i les fregim. Després les apartem i passem el bacallà per farina i el fregim.


Retirem el bacallà sobre un paper de cuina.


Al mateix oli fregim la ceba i l'all.


Retirem la ceba. A la mateixa paella afegim 2 gots d'aigua i mitja cullerada de farina, tornem a col·locar les patates, la ceba i el bacallà. Hi afegim els 2 gots d'aigua i ho deixem 10 minuts a foc suau.




Emplatem el bacallà només.


Barregem els dos rovells amb el suc de la llimona i el tirem a la salsa. Anem remenant fins que vagi lligant i redueixi.



I ho tirem per sobre del bacallà emplatat.








3 comentarios:

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...