Ingredients:
1 patata gran
daus de bacallà dessalat
2 rovells d'ou
ceba
all
2 gots d'aigua
el suc d'una llimona
Elaboració:
Tallem les patates a rodanxes i les fregim. Després les apartem i passem el bacallà per farina i el fregim.
Retirem el bacallà sobre un paper de cuina.
Al mateix oli fregim la ceba i l'all.
Retirem la ceba. A la mateixa paella afegim 2 gots d'aigua i mitja cullerada de farina, tornem a col·locar les patates, la ceba i el bacallà. Hi afegim els 2 gots d'aigua i ho deixem 10 minuts a foc suau.
Emplatem el bacallà només.
Barregem els dos rovells amb el suc de la llimona i el tirem a la salsa. Anem remenant fins que vagi lligant i redueixi.
I ho tirem per sobre del bacallà emplatat.
hummmmmmmmmmmm que bo
ResponderEliminarHa de ser boníssim aquest bacallà, quina pinta!
ResponderEliminarostres que bo ha d'estar el bacallà amb aqeusta salseta!! quina idea tan bona! petons
ResponderEliminar